Fascinatie over het online kopen van gezondheidsproducten en -diensten – Consumer.ftc.gov

Fascinatie over het online kopen van gezondheidsproducten en -diensten – Consumer.ftc.gov

Federale wetgeving verbiedt het verkrijgen van gecontroleerde materialen zoals pijnstillende pijnstillers (bijv. OxyContin, Vicodin), barbituraten (bijv. Valium, Xanax, Ambien), stimulerende middelen (bijv. Fentermine, phendimetrazine, Adderall, Ritalin) evenals anabole steroïden (bijv. Winstrol , Equipoise) zonder een legitiem recept van uw arts. Dit geeft aan dat er eigenlijk een daadwerkelijke arts-patiënt-verbinding moet zijn, die door veel conditiewetgeving een controle vereist.

Medicijnen die via malafide internetsites worden besteld, zijn meestal afkomstig uit overzeese landen. Het is een misdrijf om drugs naar de VS te brengen en ook naar een niet-DEA-registrant te verzenden. Het online kopen van medicijnen is misschien niet alleen illegaal, maar ook riskant. De American Medical Affiliation en de staatspanels van medicatie en ook de apotheek hebben allemaal de techniek veroordeeld van cybermedische professionals die online recepten vrijgeven als ongewenste gezondheidszorg.

DEA richt zich op malafide internetdrogisterijen voor officier van justitie en sluit deze verboden websites. Bekijk de uitkomsten van een dergelijk onderzoek, Function Cyber ​​Pursuit. FDA – Medicijnen kopen via internet (snelle tips voor online aankopen).

Grote drogisterijketens, veel kleinere regionale drogisterijen en andere legale verenigingen verkopen medicijnen op internet. In deze specifieke situatie zijn de voordelen van het online kopen van medicijnen duidelijk: Voordeel, specifiek voor https://sterkeapotheek.nl/ mensen die eigenlijk niet in staat zijn om moeiteloos naar de drogisterij te komen of binnen de uren van de organisatie Kansen behouden Lening sparen Persoonlijke privacy Gezien het feit dat u in wezen niet naar het bedrijf waar u vandaan komt, onethisch zakendoen kan gemakzucht nemen van internetklanten.

De enige strategie om te gebruiken voor Magellan Ascend om de medicatiekosten te verlagen

Krijg alleen online medicijnen voorgeschreven als uw arts uw aandoening ook daadwerkelijk heeft vastgesteld en het medicijn ook heeft voorgeschreven. Als u voorgeschreven medicijnen gebruikt zonder het medeweten van uw arts, loopt u gevaar voor onjuiste therapie, ongunstige reacties en gecontroleerde interacties tussen geneesmiddelen. Wanneer u een medicijn aanbeveelt, houdt uw arts rekening met een aantal elementen, bestaande uit: uw algehele gezondheid uw ouder worden aandoeningen die u bezit andere medicijnen of zelfs supplementen die u gebruikt uw manier van leven gedragingen, zoals sterke drank consumeren of zelfs het roken van sigaretten elk van deze elementen kunnen bepalen hoe een medicijn u beslist zal beïnvloeden.

Dit bevat websites die u vragen om een ​​reeks vragen in te vullen in plaats van een voorgeschreven. Zo’n vragenlijst is zeker geen vervanging voor aandachtig onderzoek door uw arts. U kunt bij de National Affiliation of Boards of Pharmacy (NABP) onderzoeken of een internetsite voldoet aan de voorwaarden en ook aan overheidsbehoeften.

Ontken een medicijn dat afkomstig is van een website die afschuwelijke gevallen maakt over “opmerkelijke resultaten”, “een gloednieuwe remedie” of zelfs een “behandeling allemaal”. Het klinkt cliché, maar als één ding buitengewoon geweldig lijkt om correct te worden, is het dat mogelijk ook. Als u denkt dat u een bepaald medicijn nodig heeft, neem dan eerst contact op met uw arts.

Hoewel het misschien een respectabel bedrijf is, heb je geen kans om dat te verifiëren. In de Verenigde Staten kunnen bedrijven die geneesmiddelen online op de markt brengen, een bevestigingszegel krijgen van de NABP. U kunt ook de NABP bellen om een ​​specifieke site te onderzoeken. Bovendien is het meestal in feite onwettig om de medicijnen die u van een internationale site koopt te importeren, en het kan zijn dat de Amerikaanse autoriteiten u niet kunnen helpen als u een reactie krijgt of wordt opgelicht.

Veilig online medicijnen kopen – Algemene farmaceutische … voor beginners

U neemt een risico met uw welzijn als u een medicijn krijgt dat eigenlijk niet is toegestaan ​​via de FDA. De tarieven voor online medicijnen zijn niet constant veel beter dan de kosten in een gewone drogisterij. Bel uw regionale apotheek en vraag ook hoeveel de medicijnprijzen overeenkomen met de online prijs.